صفحه اصلی
نقشه سایت
ورود اعضاء
العربیه
English
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
معرفی
تاریخچه
مدیر و همکاران
روسای پیشین
شرح وظایف
رابطین روابط عمومی
اطلاع رسانی مکتوب
اخبار دانشگاه الزهرا در مطبوعات و رسانهها
بروشور معرفی دانشگاه
چند رسانهای
رادیو نما
موشن گرافی و کلیپ
اینفوگرافیک
فرآیندها
برگزاری نشست خبری
تهیه گزارش از نشست خبری
اطلاع رسانی همایش ها
رزرو سالن مرکز همایشهای بین المللی
خبرنامه دانشگاه الزهرا
آرشیو
معرفی سالنها
مشخصات و رزرو سالنها
نامگذاری سالنها
همزمان با انجام فرایند واکسیناسیون در دانشگاه الزهرا (س) بررسی شد؛ پیامدهای روانشناختی واکسیناسیون در عموم جامعه و نهاد دانشگاه
ارسال شده در تاریخ
1400/05/20
ساعت
15:27
دانشگاه الزهرا با تزریق واکسنهای آسترازنکا، کووایران برکت و سینوفارم، فرایند واکسیناسیون را بر اساس پروتکل اعلام شده از سوی وزارت بهداشت شامل اعضاء هیات علمی، کارمندان و دانشجویان آغاز کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در حال حاضر با توجه به انجام روند واکسیناسیون اعضای دانشگاه،
روابط عمومی در گفتوگو
با دکتر زهرایی رئیس مرکز مشاوه، بهداشت، سلامت دانشگاه، به بررسی پیامدهای کرونا و تاثیر واکسیناسیون از منظر روانشناسی پرداخته است.
دکتر زهرایی در این گفتوگو با بیان اینکه برنامه زمانی تخصیص واکسن به اعضای دانشگاه شامل اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان از طریق سایت، شبکههای اجتماعی و پیامک اطلاعرسانی شده است، گفت: امیدواریم این اقدام علاوه بر تأثیرات انکارناپذیرش بر کاهش خطرات موجود، امیدواری و آرامش را در خانواده بزرگ الزهرا افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا، عموم افراد در معرض آسیب قرار گرفتند و آثار و پیامدهای این ویروس به حدی متفاوت بوده که نمیتوان درمورد آن با قطعیت صحبت کرد، افزود: آنچه ما در مرکز مشاوره دانشگاه با آن روبرو هستیم، تاثیرات روانشناختی این ویروس بر دانشگاهیان است. هرچند تاثیر این ویروس بر عموم افراد بوده، اما در سیستم دانشگاه به دلیل تأثیر بر روند آموزش، نسبت به دیگران، پیامدهای بیشتری نیز داشته است.
دکتر زهرایی با بیان اینکه نگاه به انسان و تجارب انسانی سالهاست که به شکل یک نگاه جامع از منظر ابعاد زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی است، مطرح کرد: براساس این نگاه جامع، فرد فقط به عنوان یک موجود با ابعادی جسمانی یا تجارب روانشناختی در نظر گرفته نمی شود بلکه تمامی این 4 عامل نهایتا، تعیین کننده سلامت فرد هستند.
رییس مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا عنوان کرد: این بیماری پیامدهای روانشناختی بسیاری دارد. در زمان بیماری، استرس بهبودی، نگرانیهای زیادی برای افراد به دنبال دارد که بر همین اساس افراد برای مقابله با این بیماری به یک پتانسیل روانی نیز نیازمند هستند بررسیها نشان میدهد که هرچه افراد مضطربتر میشوند به همان نسبت سیستم ایمنی بدن هم ضعیفتر می شود و امیدواریم این واکسیناسیون با توان کاهش خطر جدی ویروس، آرامش بیشتری برای خانواده الزهرا (س) ایجاد کند. از سویی ایجاد آرامش بیشتر و به دنبال آن احساس توانمندی بیشتر، عاملی موثر در افزایش روحیه افراد می تواند باشد که به عنوان فاکتوری تاثیرگذار، منجر به کاهش اضطراب افراد به ویژه اضطراب های تهدیدکننده حیات می شوند و امیدورایم عاملی موثر در کاهش پیشایندهای این بیماری هم باشد.
ارسال کننده:
تعداد بازدید:
642
تصاویر مرتبط:
برچسب ها
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
صوت
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن:
توضیحات
کد امنیت
تمامي حقوق سايت براي
دانشگاه الزهرا ( س )
محفوظ است.