انتخاب عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) به‌عنوان رئیس کمیته شیمی آلی انجمن شیمی ایران

ارسال شده در تاریخ 1402/03/21
ساعت 20:51

دکتر قدسی محمدی زیارانی عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه الزهرا (س) به مدت 2 سال به‌عنوان رئیس کمیته شیمی آلی انجمن شیمی ایران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، براساس رأی نمایندگان منتخب گروه‌های شیمی دانشگاه‌های سراسر کشور و طی حکمی از سوی دکتر مجتبی شمسی‌پور رئیس انجمن شیمی ایران، دکتر قدسی محمدی زیارانی عضو هیأت علمی دانشکده شیمی به‌عنوان رئیس کمیته شیمی آلی انجمن شیمی ایران، انتخاب شد.
دکتر محمدی زیارانی دارای مدرک دکترای شیمی آلی از دانشگاه لاوال کانادا است. وی در سال 2020 به عنوان دانشمند پراستناد یک درصدبرتر بر اساس گزارش ESI معرفی شد.

روابط عمومی به نمایندگی از جامعۀ علمی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن عرض تبریک به ایشان، سلامتی و توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.

سامانه علم‌سنجی دکتر قدسی محمدی زیارانی

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.